Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Workshops, trainingen, meditaties

 

WORKSHOP KLANKSCHALEN MAKEN                                

 

Hoe leuk is het om je eigen klankschaal te maken? 

Tijdens een weekend leer je om een klankschaal te maken, zoals de oude Tibetanen dat deden. Door zuivere aandacht en intentie breng je de klank in de schaal. We zullen de dag dan ook beginnen met een korte meditatie voor focus en afstemming op je hart. Je werkt met bolhamers en vuur om het metaal, messing of koper, te drijven. Het is een heel proces, je hebt die 2 dagen echt nodig om een mooie fijne klankschaal te maken.

Je eerste klankschaal zal een persoonlijke schaal zijn, die helend is voor jezelf. Als thema past jouw zielentoon dan goed. Hiermee helpt de klank jou altijd terug te komen in verbinding met jeZelf en in je eigen energie. Voor een tweede of derde schaal kun je overwegen of je die ook inzet voor anderen. Je bepaalt zelf het thema en je intent.

Ik kan jou natuurlijk niet garanderen dat de schaal in 2 dagen af is, dit is namelijk afhankelijk van de grootte van de schaal en van jouw persoonlijk proces in de verbinding met jeZelf. Open staan voor zelfreflexie is dus wenselijk. Vanuit ervaring kan ik zeggen dat je in 2 dagen een kleine schaal kunt maken. Het gaat uiteindelijk niet om de grootte of diepte van de schaal, maar om de zuivere energie en klank die bij jou past.

Zorg dat je (oude) kleding aan hebt die wat kan hebben, je zult deze namelijk niet schoon houden. We zullen buiten werken op een prachtige plek. In geval van regen, is er een grote schuur om in te werken. Je kunt gebruik maken van een toilet in de schuur. Start workshop 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Graag zelf je lunch meenemen.

Water en thee zullen onbeperkt aanwezig zijn. 

 

Wanneer:        workshop: zaterdag en zondag 25-26 mei 2024

Locatie:           In Holten (achter Deventer) op het erf van een boerderij met veel weilanden                                            omheen. De boerderij van Wim en Greta is omgezet naar een landgoed. 

Kosten:            EUR 280,= per persoon voor 2 dagen, dit is inclusief BTW en materiaal.

 

In de buurt zijn B&B’s en campings en restaurantjes te vinden. Je zou daar ook een caravan kunnen huren voor een overnachting.

De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen of meer. Zodra de betaling is ontvangen, verzeker je jezelf van een plek en is je deelname definitief. Deelname aan de workshop alsmede gebruik van gereedschap en materialen is voor eigen risiko en verantwoording. Wanneer je je aanmeldt voor bovengenoemde workshop, verklaar je hiermee akkoord te gaan.

Indien er een heel weekend aaneengesloten regen wordt verwacht, dan zullen we in overleg een ander weekend gaan inplannen.

 

Maike, Marian en ik verheugen ons er enorm op. Het belooft mooie dagen te worden!

Als je interesse hebt, neem dan contact op met mij voor overleg. Telefoon: 030-2211612.

Tot ziens! 

Hetty van Enckevort

Maike en Marian

 

 

Feed-back van de deelnemers:

Liesbeth: "Een heel bijzondere workshop: zelf een Klankschaal maken. Zelf aan de slag en wanneer nodig waren er helpende gesprekjes, afgewisseld met gezelligheid in een fijne omgeving. Het kwam allemaal goed en ik heb een prachtige Klankschaal gemaakt, afgestemd op mijn intentie. Ik kijk dankbaar terug op dit weekend. Echt een aanrader."