Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Ontwikkelingsgericht coachen (OGC)

Indien je meer behoefte hebt aan gesprekken, is er een apart traject voor (OGC)* mogelijk. Hierbij ondersteun ik jou om je eigen antwoorden te vinden. Dit coachtraject beslaat doorgaans 5 tot 10 gesprekken, afhankelijk van de vraag en de behoefte. In het eerste gesprek bepalen wij samen het aantal vervolggesprekken in dit traject.

Je bent van harte welkom voor dit traject coachgesprekken.
Eén gesprek duurt 1 ½ uur en de kosten zijn EUR 110,00 inclusief BTW per gesprek.

Voor een zakelijk coachtraject hanteer ik een andere prijs.

In het traject ontwikkelingsgericht coachen (OGC) ondersteun ik jou in een aantal gesprekken om je eigen antwoorden te vinden. Dat gebeurt door het stellen van concrete vragen over jou, je gedrag en patronen. Door de (nieuwe) inzichten zul je gemakkelijker in beweging kunnen komen. Het leven is beweging en het is fijn als we met de stroom van het leven kunnen meebewegen, dat is in de “flow” zijn. Bewegen betekent ook veranderen. Hoe kun jij je leven veranderen naar hoe je het zelf wilt. In dit bewustzijnsproces wordt concreet en duidelijk bepaald waar jij aan wilt werken. Dit leidt tot versterking van jouw zelfbeeld, vergroting van zelfsturing en je plaats binnen het geheel wordt in kaart gebracht.

Na ieder gesprek is het aan jou om je houding en gedrag te veranderen in het dagelijks leven. Daar krijg je oefeningen voor. Het is aan jou om keuzes te maken: hoe wil jij in het leven staan?