Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Kort telefonisch consult ivm ontladen angst coronavirus

In een kort consult van 10-15 minuten, zal ik

1. jouw energieveld opschonen en vrijmaken van angsten en onrust in en om jou heen

2. jou goed gronden, aarden in je eigen lichtenergie

3. jou loskoppelen van collectieve velden van angst die over ons allen wordt uitgestort

4. hulp vragen voor bescherming vanuit de Lichtwereld.

De kosten daarvoor zijn EURO 20,= tot 30,=, afhankelijk van de tijd dat we hiermee bezig zijn. Na het consult het afgesproken bedrag graag zo spoedig mogelijk overmaken op IBAN nummer:         NL 76 RABO 0308 3244 39 ten name van HelderZijn onder vermelding van "consult, je voornaam en datum". Bij voorbaat dank. Ik ben bereikbaar op nummer 030 - 2211612 tot 20.00 uur in de avond.

 

Consult advies en energiewerk

Ieder heeft zijn of haar eigen pad te gaan in het leren van de levenslessen. Voor jou gaat het nu om de essentie helder te krijgen. De essentie van de informatie die je uit alle ervaringen door de tijden en levens heen hebt verkregen. Alles komt samen in het huidige moment, in het NU. Van daaruit gaan we samen aan het werk. Tijdens een consult* ga ik uit van wie jij in essentie bent, een oorspronkelijk Lichtwezen. Ik adviseer en werk op energetisch* niveau, wat door werkt op alle energielagen tot diep in jouw fysieke lichaam. Ter ondersteuning maak ik gebruik van klankschalen, stemvorken, bloesemremedies, kristallen en stem/klank. Door de bewustwording en heling die er plaats vindt, krijg je antwoorden en is de weg vrij voor verandering in je leven.

Je bent van harte welkom voor een consult van advies en energiewerk.
Dit consult duurt 2 uur en de kosten zijn EUR 180,00 inclusief BTW.

Vanuit mijn werkervaring weet ik dat het belangrijk is twee uur tijd te nemen om door alle lagen heen tot de kern te komen.

Voor een zakelijk coachtraject hanteer ik een andere prijs.