Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Met welke vragen kun je terecht?

Elke vraag die jou verder kan brengen in jouw ontwikkeling van bewustzijn. En elke vraag die jou helpt om terug te komen in je heelheid en je levensvreugde.

Dat kunnen vragen zijn op velerlei gebied, zoals communicatie, emoties, psychische of fysieke klachten, traumatische ervaringen, werk, familie, relaties, vastlopen in jezelf of in een situatie, slecht slapen, beïnvloeding, rouwverwerking, onrust in huis. Vragen over je zielenenergie, sterrenfamilie, kosmische krachten. Vragen over wie jij bent.

Testimonials

Mevrouw E., 51 jaar

Ooit bij Hetty terechtgekomen op aanraden van iemand. Ik loop al heel wat jaren mee, maar Hetty is de meest zuivere persoon die ik ooit ben tegengekomen. Haar waarnemingen zijn loepzuiver en ze helpt je om de blokkades op jouw levenspad op te ruimen en tot de kern te komen. Hierdoor is de weg weer vrij om keuzes te maken in het Leven in de door jou gewenste richting. Onbetaalbaar! 

Ik ben Jeannet en ik ben 58 jaar.

Al heel lang had ik het gevoel dat ik tegen de stroom in zwom in mijn leven. Van alles had ik al geprobeerd, maar het onbestemde gevoel bleef. Via een vriendin ben ik bij Hetty in de praktijk gekomen voor een behandeling. Doordat Hetty een open kanaal is met de lichtwereld en zij kan kijken waarom je je niet fijn voelt, kunnen er tijdens een behandeling antwoorden komen die als puzzelstukjes op zijn plaats vallen en die vaak een gevoel van herkenning geven.

Het lijkt of er een band verdwijnt rondom je hart en er weer liefdesenergie kan stromen. Liefde voor jezelf en voor anderen. Je krijgt handvaten aangereikt waar je mee aan de slag kan. Je ervaart een gevoel van ruimte, rust en blijdschap tijdens en na een behandeling. Er kunnen oude overtuigingen opgeruimd worden uit je systeem,waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe dingen. Ik zou iedereen die het gevoel heeft niet lekker in zijn vel te zitten een behandeling aanraden, omdat er echt ongelofelijk veel duidelijk kan worden en je je zo’n stuk beter gaat voelen. Het is kortom heel erg mooi wat er kan en mag gebeuren tijdens een behandeling. Je kan op een nieuwe manier in je leven staan en dat is zo positief.

Ine, 51 jaar, trainer/coach

De sessies bij Hetty hebben mij de afgelopen 7 jaren veel helderheid en inzichten gebracht. Samen met haar en met hulp van de lichtwereld heb ik veel kunnen loslaten en oplossen. Hierdoor ben ik veel meer bij mijzelf gekomen en sta ik steeds meer en meer in mijn eigen licht en kracht. Als ik zo terugkijk ben ik hierdoor zoveel krachtiger, energieker, completer en zachter geworden.
Ik ben erg blij dat ik Hetty heb leren kennen. Zij is een hartelijke, doortastende, krachtige, met beide benen op de grond staande lieve en bijzondere vrouw.
Regelmatig geef ik iemand het advies om contact met haar op te nemen voor een sessie. Zelf heb ik jaren “geploeterd” voordat ik bij Hetty kwam. Bij haar merkte ik dat er ook snellere wegen zijn naar een leven met veel liefde en plezier. Dat gun ik iedereen!