Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Contact


Routebeschrijving

Adres: Dorpsstraat v.o. Steenstraat 18, 3732 HJ DE BILT.

Vanuit Utrecht Centraal Station bereikbaar met buslijn 50, 53 en 74. Uitstappen bij halte “KNMI”, de straat oversteken door onder de weg door te lopen via de tunnel, vervolgens 50 meter rechtdoor de straat uitlopen, weg oversteken en je staat voor een wit pand (waar met zwarte letters “Kamer en Suite” opgeschreven staat). Dit is de Dorpsstraat v.o. Steenstraat 18.

Voor de auto ga ik ervan uit dat de TomTom of de routeplanner ANWB een routebeschrijving bieden. Let wel: bij parkeren in de straat is een blauwe parkeerschijf verplicht. In een straat verderop (Tuinstraat) kun je vrij parkeren.

Let op!

Al uw persoonlijke gegevens worden na gericht gebruik vernietigd.

Persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en email worden alleen bewaard met uw toestemming. Deze gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en dienen enkel om contact met u op te nemen of een factuur uit te schrijven. 

Door mij een emailbericht te sturen, geeft u mij toestemming om u te bellen of via email contact met u op te nemen.

 

Afspraken

Ik ben telefonisch het beste bereikbaar tussen 09.00 – 09.30 uur en 19.00 - 20.00 uur op werkdagen voor het maken van een afspraak voor een consult of een coachgesprek. Mijn telefoonnummer is: 030 – 22 11 612

Mocht ik in gesprek zijn, dan krijgt u automatisch de voicemail. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Een kort telefonisch consult is mogelijk in overleg en op afspraak. Het tarief voor een telefonisch consult is EUR 22,50 voor 15 minuten.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30197702
BTW identificatienummer: NL001197622B18


Verzuim van de afspraak en afspraken die binnen 24 uur voor aanvang van het consult, coachgesprek, workshop of training worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Consulten, coachgesprekken en meditaties worden contant afgerekend. Er bestaat geen mogelijkheid tot pinnen.

Uw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, email en telefoonnummer worden altijd als vertrouwelijk behandeld en derhalve niet aan derden verstrekt. De persoonsgegevens dienen voor mij enkel om met u contact op te nemen en/of een factuur uit te schrijven.

De door mij gemaakte aantekeningen tijdens een consult of coachgesprek worden aan u mee gegeven.

Ik ben geen arts, maar ik kan wel met u kijken wat de boodschap is voor u achter het ziektebeeld of de aandoening. Voor de behandeling van uw fysieke of psychische klachten verwijs ik u altijd terug naar uw huisarts of behandelend arts.

Het kan voorkomen dat u als klant van mijn adviesbureau een klacht hebt over het geboden advies. Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan kan ik u in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Bij het maken van een afspraak voor een consult, coachgesprek, workshop of training, verklaart u akkoord te gaan met de bovengenoemde voorwaarden.