Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Wat kun je van een consult verwachten?

Voorbereiding: Wanneer jij tegen dingen aanloopt in het leven, dan ben jij al op weg naar bewustzijn! Op het moment dat je een afspraak maakt voor een consult, wordt jouw proces versneld zodat jij klaar bent voor verandering.

Wat kun je tegen komen tijdens een consult? 
Elk consult verloopt anders en staat van tevoren niet vast. Ik ga namelijk uit van jouw vraag en ik stem mij af op jouw essentie. Van daaruit krijg ik de informatie die nu nodig is om jou inzichten en antwoord te geven op jouw vraag. Daar gaan wij samen mee aan het werk.

Hoe meer je in harmonie bent met jezelf, hoe meer dit doorwerkt in jouw omgeving. Als je vastloopt in het leven, is het belangrijk weer terug te komen in je eigen centrum van Zijn om de balans te herstellen. Daar kan ik jou bij helpen. Tijdens een consult gaan we samen kijken wat de informatie is op dit moment, waar jij tegen aan loopt, waar dit geworteld is oftewel wat de oorzaak is en hoe dit te helen. Soms is er een ontlading nodig van oude energie uit je energieveld of het loslaten van patronen. Soms is het nodig je innerlijk kind te helen en te koesteren in je hart. Soms is er een gesprek nodig met delen van jezelf op verschillende bewustzijnslagen. Soms is een energetische schoonmaak nodig om je te bevrijden van oude informatie die niet meer bij jou past. Deze verouderde informatie ligt opgeslagen in je hersenen, je lichaamscellen, je chakra’s, je lichtlichamen (aura) of andere bewustzijnslagen. Soms moet de verbinding tussen jou en je oorspronkelijke ziel, je geestkracht, de Bron of je sterrenwezen worden hersteld. Soms mogen de poorten van je hart geopend worden.

Mijn ervaring is, dat alle thema’s die je tegen komt in je leven uit lagen van bewustzijn bestaan. Om bij de kern te komen, is het nodig om meerdere lagen door te werken met de daarbij behorende processen. Dit brengt inzichten in jezelf en het leven. Alleen als er diepgaand contact met eigen gevoel is en emoties vrijkomen, kan diepgaande heling plaatsvinden. De situatie begrijpen vanuit je hoofd blijkt onvoldoende om te transformeren – je mag het ook begrijpen vanuit je gevoel. Om te kunnen voelen, moet je in je lichaam aanwezig zijn en geaard. Werkelijk voelen heeft te maken met hartenergie, in je hart zijn. De essentie en de kern is uiteindelijk altijd om terug te komen in je eigen centrum, je hart en in verbinding met je eigen liefde. Van daaruit kun je weer nieuwe bewegingen maken in het leven en nieuwe ontmoetingen aan gaan. Je eigen beweging maken. Dat is vrijheid.

Na een consult: zit je in een reiniging- en verwerkingsproces van enkele dagen tot 3 weken. Het is belangrijk om extra water te drinken, vooral in de eerste dagen na de sessie. Sta jezelf toe om zoetigheid of iets hartigs te eten, als je daar zin in hebt. Je lichaam is namelijk hard aan het werk om de oude energie “uit de cellen te spoelen” en het kan deze ondersteuning goed gebruiken. In deze tijd kunnen herinneringen omhoog komen en oude emoties zoals verdriet of woede. Geef jezelf de ruimte om deze emoties alsnog te uiten en daarmee verder te ontladen uit je energieveld. Het is deel van jouw helingsproces. Als je in het dagelijks leven nog tegen oude situaties of gewoontes aan loopt, dan vraagt het leven jou een keuze te maken: wil jij in oude patronen blijven hangen of verander je nu terstond je houding en gedrag? Met ander woorden: je wordt uitgedaagd verantwoording te nemen voor hoe jij werkelijk in het leven wilt staan… en ga je het nu ook dóen?

Hoe vaak nodig? Dat ligt er al aan wat jouw behoefte is, dus hoe ver of diep wil je gaan? Wat is jouw doel? Welke aspecten van jezelf wil je ont-dekken of in balans brengen? Zodra jij vragen hebt over jezelf en je huidige situatie, dan ben je welkom.