Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Wat kun je van een consult verwachten?

Wat kun je tegen komen tijdens een consult? 

Ik ga uit van jouw vraag en samen met jou aan het werk om een duidelijk antwoord te krijgen. Tijdens het consult krijg je inzichten in jouw huidige situatie, hoe die is ontstaan en wat er nodig is om dit te veranderen. Dit gaat over bewustzijnsprocessen. 

Hoe meer je in harmonie bent met jezelf, hoe meer dit doorwerkt in jouw omgeving. Wanneer je vastloopt in het leven, dan is het belangrijk weer terug te komen in vertrouwen en de verbinding met jezelf te herstellen. Van daaruit ontstaan nieuwe mogelijkheden. Daar kan ik jou bij helpen.

De situatie begrijpen vanuit je hoofd blijkt onvoldoende om te transformeren – je mag het ook begrijpen vanuit je gevoel. Om te kunnen voelen, moet je in je lichaam aanwezig zijn en geaard. Werkelijk voelen heeft te maken met hartenergie, in je hart zijn. De essentie en de kern is uiteindelijk altijd om terug te komen in je eigen centrum, je hart en in verbinding met je eigen liefde. Van daaruit kun je weer nieuwe bewegingen maken in het leven en nieuwe ontmoetingen aan gaan. Je eigen beweging maken. Dat is vrijheid.

 

Na een consult: zit je in een reiniging- en verwerkingsproces van enkele dagen tot 3 weken. Het is belangrijk om extra water te drinken, vooral in de eerste dagen na de sessie. Sta jezelf toe om zoetigheid of iets hartigs te eten, als je daar zin in hebt. Je lichaam is namelijk hard aan het werk om de oude energie “uit de cellen te spoelen” en het kan deze ondersteuning goed gebruiken. In deze tijd kunnen herinneringen omhoog komen en oude emoties zoals verdriet of woede. Geef jezelf de ruimte om deze emoties alsnog te uiten en daarmee verder te ontladen uit je energieveld. Het is deel van jouw helingsproces. Als je in het dagelijks leven nog tegen oude situaties of gewoontes aan loopt, dan vraagt het leven jou een keuze te maken: wil jij in oude patronen blijven hangen of verander je nu terstond je houding en gedrag? Met ander woorden: je wordt uitgedaagd verantwoording te nemen voor hoe jij werkelijk in het leven wilt staan… en ga je het nu ook dóen?

Hoe vaak nodig? Dat ligt er al aan wat jouw behoefte is, dus hoe ver of diep wil je gaan? Wat is jouw doel? Welke aspecten van jezelf wil je ont-dekken of in balans brengen? Zodra jij vragen hebt over jezelf en je huidige situatie, dan ben je welkom.