Advies, training en behandeling op emotioneel, communicatief en energetisch gebied

Contact

Routebeschrijving

Adres: Dorpsstraat 18 B, 3732 HJ DE BILT

Vanuit Utrecht Centraal Station bereikbaar met buslijn 50, 53 en 74. Uitstappen bij halte “het tunneltje”, de straat oversteken door onder de weg door te lopen via het tunneltje, vervolgens 50 meter rechtdoor de straat uitlopen, weg oversteken en je staat voor een wit pand (waar met zwarte letters “kamer en suite” opgeschreven staat). Dat is de Dorpsstraat 18 B.

Voor de auto ga ik ervan uit dat de TomTom of de routeplanner ANWB een routebeschrijving bieden.

Let op!

Graag een email sturen naar hettyvanencke@planet.nl in plaats van een mail via deze website. Er blijkt onlangs een storing te zijn ontstaan, waardoor ik de email via deze website niet kan ontvangen. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Ik vraag uw begrip hiervoor. 

Per 1 februari 2019 wordt het uurtarief per consult verhoogd naar EURO 90,00 inclusief BTW. (was voorheen 80,00 euro per uur)

De TomTom kan dit adres enkel traceren op: Dorpsstraat vo Steenstraat.

Al uw persoonlijke gegevens worden na gericht gebruik vernietigd.

Persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en email worden alleen bewaard met uw toestemming.

Door mij een emailbericht te sturen, geeft u mij toestemming om u te bellen of via email contact met u op te nemen.

 

Afspraken

Ik ben telefonisch het beste bereikbaar tussen 09.00 – 09.30 uur en 19.00 - 20.00 uur op werkdagen voor het maken van een afspraak voor een consult of een coachgesprek. Mijn telefoonnummer is: 030 – 22 11 612

Mocht ik in gesprek zijn, dan krijg je automatisch de voicemail. Wanneer je jouw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug.

Een kort telefonisch consult is mogelijk in overleg en op afspraak. Het tarief voor een telefonisch consult is EUR 22,50 voor 15 minuten.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30197702
BTW nummer: 060242966.B01


Verzuim van de afspraak en afspraken die binnen 24 uur voor aanvang van het consult, coachgesprek, workshop of training worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Jouw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, email en telefoonnummer worden altijd als vertrouwelijk behandeld en derhalve niet aan derden verstrekt. De persoonsgegevens dienen voor mij enkel om met jou contact op te nemen en/of een factuur uit te schrijven.

Consulten, coachgesprekken en meditaties worden contant afgerekend. Er bestaat geen mogelijkheid tot pinnen.

De door mij gemaakte aantekeningen tijdens een consult of coachgesprek worden aan jou mee gegeven.

Ik ben geen arts, maar ik kan wel met jou kijken wat de boodschap is voor jou achter het ziektebeeld of de aandoening. Voor de behandeling van je fysieke of psychische klachten verwijs ik jou altijd terug naar je huisarts of behandelend arts.

Bij het maken van een afspraak voor een consult, coachgesprek, workshop of training, verklaar je akkoord te gaan met de bovengenoemde voorwaarden.